Verzenden.jpg

Verzenden doen we zo:

Bestel je online bij Pairesse Lingerie dan zal je pakketje in een geschenkverpakking worden bezorgd door UPS, Of je nu voor de vrouw van je dromen of jezelf een aankoop doet, een mooi verpakte aankoop is altijd prettig ontvangen. Ter discretie zullen we je mooi cadeau wel in een discrete verzenddoos versturen zonder ons logo. 

 

 * Aankopen zijn steeds zonder verzendkosten voor België en Nederland. Er zal steeds een handtekening gevraagd worden bij ontvangst van het pakket en niet bij de buren geleverd worden, tenzij U dit zelf aangeeft bij UPS.

* Na 1 afleverpoging word je pakket aangeboden bij een UPS Access Point in je buurt, waarna je een week de tijd hebt om het daar op te halen.

* Met Track & Trace kan de bestelling gevolgd worden. Op deze manier weet je altijd precies waar de bestelling zich bevindt en wanneer het is verzonden. 

Opmerking : Vanwege het grote aantal pakketten dan UPS op dit moment moet verwerken en bezorgen, omwille van COVID19, kan de bezorging van je bestelling net iets langer duren dan normaal. Onze excuses voor het ongemak, iedereen krijgt graag zijn mooie lingerie van Pairesse graag heel snel geleverd maar we hopen op je begrip, je bestelling zal dan ook het wachten waard zijn

* Voor alle leveringen naar andere landen zal er steeds € 15,00 verzendkosten worden gerekend. Op internationale (buiten EU) zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger. 

Toch niet helemaal tevreden, retourneren kan zo:

Uiteraard hopen we dat je helemaal gek bent van je nieuw aangekochte, sexy lingerie. Maar we weten best dat mogelijk van tijd tot tijd de aankoop toch geruild moet worden. Uiteraard wil Pairesse dat U helemaal tevreden bent met je aankoop. Mocht U toch willen beroep doen op de retourneerdienst dan vragen wij U met ons in contact te treden via mail op info@pairesse.com.

Een artikel terugsturen is mogelijk binnen de 30 dagen na de leveringsdatum.  Het staat Pairesse vrij om artikelen die buiten deze termijn bij ons toekomen, al dan niet te aanvaarden onder volgende voorwaarden:

* Alle artikelen moeten worden teruggestuurd in hun originele staat en verpakking en dit inclusief alle merklabels, aangehechte kaartjes en andere toebehoren. 

* Pairesse Lingerie zal nooit geen artikelen aanvaarden die beschadigd waren, gedragen zijn of waarvan de etiketten zijn verwijderd.  Als U een bestelling ontvangt, waarbij een etiket van een artikel ontbreekt, worden wij graag dezelfde dag nog geïnformeerd via mail info@pairesse.com.

We adviseren om uw bestelling onmiddellijk na ontvangst te controleren alvorens de etiketten en labels te verwijderen.

* Wij vragen al onze klanten vriendelijk doch met aandrang om alle aangekochte slips, strings, enz. over uw eigen lingerie te passen. Producten die zichtbaar niet zo gepast zijn kunnen wij niet terugnemen, onmogelijk.

* Pairesse Lingerie kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor geretourneerde artikelen, verpak en verzend je retourartikel zorgvuldig in de originele doos. We raden uiteraard om je artikelen per aangetekende post te verzenden of via een pakketdienst die gebruik maakt van Track & Trace. Alle verzendkosten met betrekking tot het retourneren van het pakket aan Pairesse Lingerie moet vooraf betaald worden en is voor eigen rekening. Hou er rekening mee dat internationale heffingen en douanekosten, enz. nooit door Pairesse worden vergoed. 

Ruilen van een verkeerd of beschadigd artikel. 

* Een verkeerd of beschadigd artikel ontvangen? Dat is vervelend. We ontvangen dan graag een email via info@pairesse.com met daarin vermeld: het verkeerd of beschadigd artikel dat U wenst te ruilen en eventueel foto's. Wij nemen dan zo snel mogelijk met U contact op en na ontvangst van de retourzending, zal het vervangende artikel zo snel mogelijk verstuurd worden. Uiteraard nemen we dan alle verzendkosten op ons. Beschadigde artikelen worden alleen geaccepteerd als de artikelen beschadigd bij U als klant zijn afgeleverd. Alle beschadigde items worden gecontroleerd en artikelen waarvan wij van mening zijn dat de beschadigingen te wijten zijn aan slijtage of zelf veroorzaakte schade, worden niet als beschadigd aanvaard. Als je pakket is ontvangen door ons dan zal je een tegoedbon ontvangen voor het initieel bedrag.